Het bedrijf

De Koningh Advanced Technology (DKAT) ontwikkelt hightech mechatronische
instrumenten en systemen. DKAT is een flexibele en klantgerichte partner voor machinebouwers (OEM’s) en hoogwaardige R&D-organisaties.
 
DKAT werkt onder andere voor laboratoria en voor bedrijven in de semiconductor- en automatiseringsbranche. Door onze expertise in te schakelen, kunnen onze 
klanten zich volledig richten op hun corebusiness zoals onderzoek en de marketing en verkoop van hun producten.
 
Geschiedenis
Het kantoor van DKAT met gecertifi-
ceerde productie faciliteiten is gevestigd in Arnhem. DKAT startte onder de naam De Koningh meer dan honderd jaar geleden als instrumentenfabriek in Arnhem.
 
Vanaf 2000 groeien DKAT en het zusterbedrijf DKMS (De Koningh Medical Systems) door een duidelijke focus op verschillende markten en competenties. 
 
Team
De Koningh Advanced Technology heeft een team van circa dertig technisch opgeleide werknemers. Onze medewerkers zijn uitstekend op elkaar ingespeeld en gewend om kennis en kunde te delen. Flexibiliteit is een van de kernwaarden van ons team: dankzij deze instelling kunnen wij onze klanten daadwerkelijk werk uit handen nemen.
 
De Koningh Medical Systems
De Koningh Medical Systems (DKMS) is het zusterbedrijf van DKAT. Ook DKMS is gespecialiseerd in het vervaardigen van high-tech mechatronische producten. DKMS heeft een focus op de medische markt.
 
De medische apparatuur van De Koningh Medical Systems wordt in ziekenhuizen en zorgklinieken door heel Nederland gebruikt. DKMS is ISO-13485 gecertificeerd.